اعتصاب غذای سه زندانی سیاسی در زندان زنجان و

 

انتقال دو زندانی سیاسی اعتصابی به اداره اطلاعات ارومیه

 

 

پنجشنبه  30دی ماه  1389 _  20 ژانویه 2010

 

بنا به گزارش خبرگزاری هرانا، در ادامه موج جدید اعتراضات به اجرای حکم اعدام "حسین خضری" سه زندانی سیاسی دیگر در زندان مرکزی زنجان دست به اعتصاب غذا زدند.

سه زندانی سیاسی محبوس در زندان مرکزی زنجان به نام های "محمود بوداق، ارجان قریل و یاشار قره" از سه روز پیش با اعلام اینکه "اعدام نمی تواند ما را از ادامه راه مبارزه آزادی بازدارد" به چندین زندانی سیاسی دیگر معترض به اجرای حکم اعدام "حسین خضری" پیوستند. لازم به ذکر است در حال حاضر 6 زندانی سیاسی محبوس در زندان شهر ارومیه نیز در اعتراض به اجرای حکم اعدام "حسین خضری" در اعتصاب غذا بسر می برند.

 

بنا به گزارش خبرگزاری "هرانا"، دو زندانی سیاسی اعتصابی در زندان ارومیه به اداره اطلاعات این شهر منتقل شدند.

زندانیان سیاسی محبوس در زندان مرکزی ارومیه "جهانگیر بادوزاده" و "محمدامین عبدالهی"، پس از اعلام اعتصاب غذا به بازداشتگاه اداره اطلاعات رژیم در شهر ارومیه منتقل شدند.

گزارش مذکور حاکی است "علی احمد سلیمان" دیگر زندانی سیاسی اعتصابی نیز به این بازداشتگاه منتقل شده است. اما از وضعیت این زندانیان سیاسی اطلاع دقیقی در دست نیست.

 

 

 

 

 

www.solgunaz.com