فروش کارخانه ذوب آهن اردبیل در آستانه روز کارگر

۱۳۸۷/۲/۸

آژانس خبر: کارخانه ذوب آهن اردبیل که با تبلیغات فراوان و وعده حل معضل بیکاری در منطقه اردبیل راه اندازی شده بود د رمعرض فروش قرار گرفته است
کارخانه ذوب آهن اردبیل متعلق به تقی بهرامی ( ملقب به پدر فولاد ایران ) می باشد و از 4 سال پیش فعالیت خویش را آغاز کرده است بجز 6 ماهه اول فعالیت حقوق کارگران به تاخیر 3 یا 4 ماهه پرداخت میشد بطریکه اسفند سال قبی بیش از 200 نفر از کارگران کارخانه با تجمع در مقابل دفتر این کارخانه خواستار در یافت حقوق عقب افتاده خویش شدند ( حقوق و مزایای 4 ماها این کارگران پرداخت نشده بود)
در حال حاضر 300 نفر د رکار خانه ذوب آهن اردبیل مشغول بکار هستند و این در حالی است که د ر شروع فعایت کارخانه بیش از 1000 نفر استخدام شده بودند که طی چند مرحله نیروها تعدیل شدند.
در آبان سال 85 مراسم کلنگ زنی فاز دوم کارخانه ذوب آهن اردبیل با حضور عاملی امام جمعه اردبیل و نیکزاد استاندار اردبیل برگزار شد و قرار بر این شد که کارخانه تولید تیر آهن با تولید سالانه 60000 تن و ایجاد اشتغال مسقیم 500 تا اسفند سال 86 به بهره برداری برسد.
اما تا اردیبهشت87 فقط سوله این کارخانه نصب شد و این در حالی است که وام مورد نیاز توسط بانک به بهرامی پرداخت شده است.
قطعی گاز در زمستان گذشته بهانه لازم را در اختیار مسئولین کارخانه قرار دادتا تعدادی از کارگران را نیز اخراج کنند.
شنیده می شود خبر فروش کارخانه به بانک ویا بخش خصوصی دیگر ( 2 نفر اصفهانی) موجب نگرانی کارگران باقی مانده این کارخانه شده است و کارگران از آن بیم دارند که صاحبان جدید و غیر بومی کارخانه آنها را از کار اخراج کنند
 

 

 

 

www.solgunaz.com